16 Şubat 2012 Perşembe

RIHANNA SARI SAÇLARI VE ARMANI TULUMU 10 Şubat 2012

Rihanna boşu boşuna trend-setter değil, gözümüz kulağımız rihannada ;) Ne giymiş, ne takmış, ne yapmış durumundayız baksanıza. Öncelikle Rihanna'nın Armani tulumuna ve blue jean'ine bayıldımm ;) Channel kaptan şapkasıda bir başka harika ama şu sarı saçlar olmamış, bakıyorum bakıyorum hayır olmamış gerçekten, güzeldiye her şey yakışacak değil tabiki, kesinlikle olmamış hatta çok koyu tenli Türk kızlarıda yapar bu hatayı lütfen teniniz çok koyuysa denemeyin bile derim bu sarı saç sevdasından vazgeçin :)

KARDASHIAN KARDEŞLERİN TRANSFORMASYONU 15 şubat 2012

Fotoğraflara öncesi ve sonrası şeklinde bakılınca, açıkçası en güzeli Kim Kardashian'mış ve bence halende o :) Khloe sanki çirkinleşmiş yada banamı öyle geldi bilemedim, ama öteki kardeş Kourtney daha kötü olmuş :) Bence onlarda eski ve yeni hallerini karşılaştırmalılar.

VICTORIA BECKHAM ve ELBİSESİ 15 Şubat 2012

Victoria Beckham'mı Michelle Williams'mı? Bana göre kesinlikle Victoria derim zaten tarz olarak kesinlikle çok beğendiğim bir kadındır kendisi. Victoria yaptığı kombinle ve gündelik kullanışıyla daha hoş, kesinlikle Victoria.


RIHANNA HAWAII TATİLİ 20 Ocak 2012

Rihanna Tatilde ;) Bilindiği gibi Rihanna bir Trend-Setter işte bu yüzden ne giyse ne yapsa konuşulup moda oluyor bu yüzdende gözümüz kulağımız Rihanna'da. Metalik mayokinisine bayıldımm tek kelimeyle söyleyecek söz bile bulamadım, pembe bikini üstüne giydiği pareo elbise karışımı giysisi çok şeker, file pareosu ise gerçekten çok seksi.Bu file pareoyu bizde kullandık ve gerçekten bikiniye mayoya bambaşka bir hava katıyor buna kesinlikle inanabilirsiniz. Tasarımlarımı yayınladığım sayfama bir göz atarsanız beğeneceğinize eminim.   

GUESS SPRİNG SUMMER 2012 AKSESUARLAR 9 Şubat 2012

Guess'in 2012 gözlük, saat ve çanta kolleksiyonunu sizlerle bi inceliyelim dedim. 2012 modasının genel hatları aksesuarlarda da bol bol kullanılmış. Güzel ve şık bir kolleksiyon ben beğendim.

FERGİE'NİN DEĞİŞİMİ 10 Şubat 2012

Aslında haksızlık etmemek lazım, küçükkende güzel bir kızmış ve çokta büyük bir değişim geçirmemiş, güzel bir kadın ve sanırım hepte öyle kalacak ;)  

ELLE UK SAYISI BLAKE LIVELY 13 şubat 2012

Ben bu kızın yüzünü bir türlü beğenemedim ama tarzına tabiki laf yok fakat tarzınında onun eseri olduğunu hiç sanmıyorum Gossip Girl Stil Danışmanlarına çok şey borçlu olduğunu söyleyebilirim ama yinede her şeye rağmen değişik bir havası olduğu kesin, çünkü Karl  Lagerfeld'de dahil olmak üzere bütün moda devleri bu kızın peşinde.

CAVALLI SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYE VE AKSESUAR SEÇİMLERİ 14 Şubat 2012

Özellikle ayakkabılarına bayıldım, çantalar da başka güzel. Sevgililer gününde şıklığımıza şıklık katacak seçenekler.

CAVALLI ÇANTALAR 26 Ocak 2012

Cavalli'nin bu yeni sezon çantaları ne kadar muhteşem görünüyorlar değilmi, haksızmıyım?

CAVALLI JEWELS 5 Şubat 2012

Cavalli'nin bu takılarına bayılacaksınız, çünkü ben öyle bayıldım ;) Ne kadar muhteşemler değilmi?

CAVALLI FLORENCE BAG ve HEIDI KLUM 25 Ocak 2012

Cavalli'nin bu çantasını beğenmemek eldemi :) Heidi Klum'da da harika durmuş ben çok beğendim sizce nasıl?

amfAR NEW YORK GALA GECESİ ve ROBERTO CAVALLI ŞIKLIĞI 12 Şubat 2012

Buna hiç bir yazı yazmadım zaten başlığında her şey.

ALAN CHAN ve PLAID MAGAZİNE 11 Şubat 2012

Ben bu çekime bayıldımm, eminim sizlerde benim gibi çok beğeneceksiniz, yapılan kombinler ve fotoğrafların kalitesini çok beğendim bakalım siz nasıl bulucaksınız.

SPRING / SUMMER 2012 AYAKKABI MODASI 9 ŞUBAT 2012

 CHRISTIAN LOUBOUTIN
Bu ayakkabılar muhteşem her kadının zaafıdır zaten güzel ayakkabı ama nasıl olmasın baktıkça alası geliyo insanın :) Bu yaz ayakkabılarımız nasıl olacakmış hadi bakalım...

VERSACE SEVGİLİLER GÜNÜ SÜRPRİZİ 13 şubat 2012

Versace sevgililer günü için çok sevimli pembe pembe seçenekler sunmuş, bizede beğenip satın alması kalmış :)

DIOR FAR PALETİ 25 0cak 2012


Dior'un far paleti muhteşem ismide Dior Garden Party :) aynen ismi gibi bir palet,muhteşem değilmi?hatta muhteşem kelimesi bile az kalır bu paletin yanında haksız mıyım ;) küçük bir clutch şeklinde yapılmış kutusu Dior'un gülleri,tam bir tasarım harikası,far deseniz bol pigmentli birbirine uyumlu renklerin bir araya geldiği tam bir garden party.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...