19 Şubat 2012 Pazar

Gossip Girl 100. bölüm partisi 19 subat 2012


Gossip Girl dizisine hangimiz hayran değilizki özellikle giysileri,tavırları, tarzları ve yaşayış stilleriyle, yayınlandığı bütün ülkelerde izlenme rekoru kıran dizi 100. bölümünü kutladı. öncesinde New York valisiyle bir basın toplantısı sonrasında ise After Party, kim orda olmak istemezdi ki görüntülerden anladığımız kadarıyla oldukça şaşaalı bir party olmuş,ve tabiî ki giysiler; Blake Lilevy'nin kıyafeti .
Marchesa Spring 2012 ve benim favorim bu kıyafet tam bir bomba, bayıldım.Leighton Meester ise Balmain spring 2012 imzalı bir elbiseyle ve Jimmy Choo ayakkabılarıyla harika görünüyor, Kelly Rutherford'sa Peter Som sonbahar/kış 2011-2012 koleksiyonundan ayakkabılar ise  Christian Louboutin
Michelle Trachtenberg ise tercihini Rebecca taylor'dan yana yapmış, şık sade ve zarif bir tulumla katılmış partiye clutch ise Stella mc Cartney imzalı,ama benim favorim değişmiyor Blake Lively benim için 10 numara şık.

Adriana Lima makyajı 19 şubat 2012

Hepimiz birer Adriana Lima olabilirmişiz meğerse :) 

Doutzen Kroes Miami Beach'de 19 şubat 2012

Doutzen Kroes Miami Beach'te güneşlenirken görüntülenmiş. Gerçekten çok güzel bir kadın dümdüz siyah bikiniyle bile çok gösterişli,siyah şapkası ise çok hoş bir hava katmış.

Angelina Jolie Brad Pitt Kan ve Aşk Filminin galası için Paris'teydiler


Angelina Jolie ve Brad Pitt 16 Şubat perşembe günü Paris'te yapılan Kan ve Aşk Filminin galasına birlikte katıldılar,hala en gözde çift nasıl olmasındimi ama insan gözlerini alamıyor bu ikiliden 

Haftanın en şık kadını.19 şubat 2012

Sizce hangisi şık, Rihanna siyah Armani elbisesiyle mi, Michelle Williams Dior imzalı elbisesiyle mi, Angelina Jolie Ralph&Russo mu yoksa Rosie Huntington-Whiteley Antonio Berardi elbisesi mi yada Leighton Meester'mi sizce kim? bana sorarsanız ben Angelina ve Rihanna derim gerçektende çok beğendim ikisini de hatta kusur bulamadım :) 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...